Partnereink
Megbízóinknak csúcsminőségű, kiemelkedő teljesítményt nyújtva, könnyen kezelhető, korszerű, testre szabott és komplett behajtási megoldásokat ajánlunk és valósítunk meg. Amennyiben szolgáltatásaink iránt érdeklődik, kérjük, hogy keresse fel a menüpontot, ahol részletesen olvashat a Creditforte Kft. által kínált lehetőségekről. Természetesen egyedi megbízásokat is fogadunk, tanácsadóink segítségére lesznek az Ön számára legmegfelelőbb behajtási folyamat kialakításában.
A partnerség számunkra azt jelenti, hogy Megbízóinkkal együtt vállaljuk a felelősséget és folyamatosan igazodunk a mindenkori igényekhez. A jogszabályi környezet folyamatos változását szem előtt tartva igazítunk kiforrott folyamatainkon, miközben folyamatosan teszteljük az újabb és újabb technológiai lehetőségeket, amelyek támogatják a folyamatos fejlődést és a fejlődés általi hatékonyságnövekedést.
Erősségeinket és képességeinket konstruktívan, célzottan és együttműködő módon használjuk. Ahhoz, hogy professzionális munkát végezzünk, Partnereink segítsége által megismerjük belső folyamataikat, amelyhez szervesen kapcsolódva érhető el a lehető legmagasabb sikeresség.
 
Behajtási szolgáltatásunk sikere érdekében különös gondot fordítunk a részletekre. Szakmailag megalapozott módszertan alkalmazásával és a tesztelésbe bevont erőforrás-kapacitások megnövelésével igyekszünk Partnereink elvárásainak maximálisan megfelelni. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a tartós, megbízható minőségre építő partneri kapcsolatoknak. Beszállítóinkat, alvállalkozóinkat, kereskedelmi partnereinket rendszeresen értékeljük az általuk nyújtott szolgáltatások alapján. Tevékenységünk során mindvégig figyelmet fordítunk a tulajdonosi elvárásoknak megfelelő, pénzügyileg stabil, nyereséges működésre.
 
Betöltés...